Ellák

Hídlap

Agresszív kutya miatt indult el késve a vonat Esztergomból

Vonatra szállt kutya miatt jelentős késéssel közlekedik az esztergomi vasútállomásról eredetileg 6:04-kor induló szerelvény – írják az utasok a 10-es út nevű Facebook csoportban. A Mávinform tájékoztatása szerint rendőri intézkedés miatt várható hosszabb menetidő.

Hirdetések

Az utasok közül többen is megjegyezték, hogy egy nagyobb testű, fehér, göndör szőrű kutya szállt fel a G72-es jelzésű vonatra és olyan jól érezte magát rajta, hogy nem is akart leszállni. Voltak, akik megpróbálták megsimogatni, az állat viszont állkapocs csattogtatással jelezte, hogy nem vágyik törődésre.

Egy rossz minőségű fotót is kaptunk a kutyáról, amely alapján nem tűnik agresszívnek, de a vonaton tartózkodók jobbnak látták kihívni a hatóságokat. Úgy tudjuk, hogy a bliccelő ebet végül gyepmester segítségével szedték le a vonatról. A Vonatinfó alkalmazás szerint “rongálás miatt” késik a szerelvény, de nincsenek információink arról, hogy az állat bármilyen kárt csinált volna. Előfordulhat, hogy a hajnali viharban szökött el otthonról, a nyakörvvel is rendelkező házi kedvenc.

Hirdetések
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap
  • Bértámogatást kapott az esztergomi nyomda

    Bértámogatásról szóló okiratot nyújtott át Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára Vincze Ferencnek, az esztergomi Spori Print Vincze Kft. tulajdonosának. A miniszterhelyettes a sajtótájékoztatón elmondta: eddig több mint kilencezer dolgozónak igényeltek bértámogatást Komárom-Esztergom megyében. Schanda Tamás péliföldszentkereszti látogatása után érkezett Esztergomba, ahol meglátogatta az esztergomi nyomdát. A tulajdonos a parkolóban köszöntötte a meghívott …

    Hídlap