Előd

Hídlap

Kiderült, miért borult fel egy kisteherautó Dobogókő közelében

Felborult egy kisteherautó Dobogókő közelében, a Pilisszentlélek (és Esztergom) felé vezető úton – írtuk korábban. Azóta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól sikerült megtudnunk, hogy miért következett be a késő esti baleset Komárom-Esztergom és Pest megye határán.

Vajta Szilvia sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy a 23 éves férfi nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, emiatt egy jobbra ívelő útkanyarulat után áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, majd az útról letérve felborult. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a járműben utazó személy ki tudott szállni. A szeptember 5-i baleset helyszínére a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a tehergépkocsit. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements