Vilma

Hídlap

Mentőhelikopter érkezett a leányvári közúti balesethez

Oxigént szállító kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a 10-es számú főút Leányvár és Dorog közötti szakaszán – írja a Dorogi-medence. Eddig tisztázatlan körülmények között csapódott neki a kocsi az előtte haladó járműnek, majd az út menti gazos területre repült.

A kertészet mellett történt baleset miatt teljes útzárat rendeltek el. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik áramtalanították az összetört kocsit. Szinte velük egy időben a rendőrők, majd a mentők is megérkeztek, sőt még egy mentőhelikoptert is megjelent a horizonton. A légi jármű a 10-es út és a 117-es út melletti területen, a lovardától nem messze szállt le.

Portálunk úgy tudja, hogy az utasok önerőből elhagyták a járművet, a sofőr viszont megsérült, akit kórházba szállítottak. A közlekedőket Kesztölc felé terelték, aki Budapest irányába szeretett volna továbbhaladni, az a Piliscsév felé vezető földúton folytathatta tovább útját.

(Forrás: Dorogi-medence)
(Képek: T.E.)

 

 

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements