Vilma

Hídlap

Személygépkocsi borult fel a Dobogókői úti kereszteződésnél

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt szeptember 19-én, csütörtökön késő este az Esztergomi Ipari Parkban, a Dobogókői út és a Mátyás király úti körforgalomhoz vezető út kereszteződésénél. Meg nem erősített információk szerint a sofőr rosszullét miatt tért le az útról és hajtott árokba.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. A Dorogi-medence úgy tudja, hogy az egység kiérkezése előtt egy járókelő húzta ki az oldalára borult jármű sofőrjét a kocsiból. Ezt követően átvizsgálták és áramtalanították az autót. Úgy tudjuk, hogy a jármű vezetőjét kórházba szállították. Információink szerint akár nagyobb baj is történhetett volna, ugyanis a jármű csak néhány méterre állt meg az egyik gyár kerítésétől.

Szeptember 19-én további két baleset is történt a Dobogókőre vezető úton. A reggeli órákban szarvassal ütközött egy motoros, délután pedig villanyoszlopnak csapódott egy autó.

(Fotó: Dorogi-medence)

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements