Ipoly

Hídlap

Kerékpárost gázolt halálra egy tehervonat Nyergesújfalun

Halálos kimenetelű baleset történt Nyergesújfalu területén, az Ipar utcai vasúti átjárónál – írja a police.hu. Tájékoztatásuk szerint egy tehermozdony ütött el az átjárónál egy kerékpárost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Hirdetések

A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálja. Egy neve elhallgatását kérő olvasónk fényképet is küldött a helyszínről. Az átjárótól néhány méterre megállt a mozdony, az áldozatot a járművel együtt letakarták. A forgalom zavartalanul halad.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap
  • Mostantól tábla figyelmeztet a megfelelő oldaltávolságra

    Országos kampány keretében másfél méteres biztonságos előzési oldaltávolságra figyelmeztető táblát helyeztek ki augusztus 13-án, csütörtökön az 1119-es út dobogókői elágazás és a pilismaróti erdészeti úti kereszteződés közötti szakaszán.

    Hídlap