Vilma

Hídlap

Piliscsévi lányt öltek meg Budapesten

Felismerhetetlen állapotban lévő lány holttestét találták meg szeptember 28-án Budapesten, a III. kerületi Ladik utcában – írta korábban az MTI. A Blikk megtudta, hogy az áldozat egy piliscsévi fiatal lány, akit 26 éves barátja ölhetett meg. A férfi jelenleg is börtönben ül, így nem volt nehéz megtalálniuk a rendőröknek.

Szeptember 28-án több portál is megírta, hogy gyilkosság történt a Ladik utcában, ahol a Blikk szerint egy romos épületben hiányos öltözetben találták meg egy lány holttestét. Időközben megtudták, hogy az áldozat piliscsévi, a lap pedig fel is kereste a szülőket, akik elmondták, hogy nyomozók keresték fel őket szeptember 29-én.

Az anyuka sírva idézte fel a Blikknek, hogy a rendőrök azzal a hírrel kopogtak be hozzájuk, hogy megtalálták a lánya telefonját, igaz akkor még nem mondták, hogy milyen ügyben mentek ki a családhoz. Később DNS-mintát is kértek a hölgytől, majd kiderült, hogy a lánya telefonja a holttest mellett volt, és az azonosításhoz volt szükség a DNS-re.

A család ekkor még reménykedett, hogy a lányuk telefonja lopás útján került a Ladik utcába, de október 2-án érkezett a hír, hogy az áldozat és az anyuka DNS mintája egyezik. A rendőrség egy 26 éves budapesti férfit, az áldozat büntett előéletű barátját gyanúsítja a gyilkossággal, aki jelenleg is börtönben ül.

A 26 éves férfit szeptember 24-én a XIII. kerületben állították elő a rendőrök, ugyanis igazoltatás közben hamis adatokat közölt magáról. A személyazonosság tisztázása során kiderült, hogy a Tatabányai Járásbíróság lopás és magánlaksértés miatt körözi őt, ezért őt a gyilkost a Győr-Moson-Sopron megyei büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A fiatal lányt halála előtt bántalmazták, megbecstelenítették. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalok egy ideig a lány szüleiknél laktak. A fiú erőszakos volt, a család miután megtudta, hogy körözik, arra kérték, adja fel magát. Ehelyett a pár eltűnt és mostanáig nem tudtak semmit a hollétükről.

(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)
(Forrás: Blikk, MTI, police.hu)

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements