Előd

Hídlap

Újabb vereségével a kiesőzóna közelébe került a Dorogi FC

Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a Merkantil Bank Ligában szereplő Dorogi FC, mely ezúttal a Aqvital Csákvár FC otthonában kapott 2:1-re. Az első két fordulóban nyújtott játék már a múltté, a csapat egyre inkább csúszik lefelé a tabellán és már csak egy pontra van a kiesőhelytől.

A tizenkettedik fordulóban Csákvárra utaztak Németh Szabolcs fiai, ahol négyszáz néző előtt lépták pályára. Már a találkozó első percében ziccerbe került a hazai gárda, kishíján még a vezetést is megszerezték. Ezt követően folyamatosan rohamozták a dorogi kaput, a 13. percben pedig góllal zárult az egyik csákvári akció, de a bíró érvénytelenítette a találatot.

A 17. percben óriási dorogi helyzet maradt ki, Vígh Ádám estében, nyolc méterről lőtt kapura, a csákvári hálóőr pedig bravúrral tolta kapufára a labdát. A szünetig több, kisebb-nagyobb, ám de ígéretes helyzetet is kialakítottak a felek, ennek ellenére nem született gól.

A második játékrész harmincötödik másodpercében a csákvári Tamás viharzott el a jobb szélen, az alapvonalról pedig pontosan gurított középre, az érkező Sejben Viktor pedig hat méterről a léc alá bombázott. A 62. percben megadták a kegyelemdöfést a vendégeknek: az ex-dorogi Csató Martin pontosan fejelte oda a kiugrásra kész Tamás Nándor elé a labdát, aki 16 méterről higgadtan a bal sarokba lőtt.

Németh Szabolcs a 87. percben az egyenlítés reményében még Sitkut is hadba vetette. Habár pontot nem szereztek, a szépítés össze is jönn. A 90. percben egy gyorsan elvégzett kirúgás után Földi lépett ki egyedül és a tehetetlen markek mellett a bal alsó sarokba gurított.

Végeredmény: Csákvár 2-1 Dorog

Az újabb vereségnek köszönhetően a 16. helyre csúszott vissza a Dorog és mindössze egy ponttal gyűjtött többet a kiesőhelyen álló Budaörstől.

(Forrás: aqvitalfc.hu)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements