Vilma

Hídlap

Újabb vereségével a kiesőzóna közelébe került a Dorogi FC

Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a Merkantil Bank Ligában szereplő Dorogi FC, mely ezúttal a Aqvital Csákvár FC otthonában kapott 2:1-re. Az első két fordulóban nyújtott játék már a múltté, a csapat egyre inkább csúszik lefelé a tabellán és már csak egy pontra van a kiesőhelytől.

A tizenkettedik fordulóban Csákvárra utaztak Németh Szabolcs fiai, ahol négyszáz néző előtt lépták pályára. Már a találkozó első percében ziccerbe került a hazai gárda, kishíján még a vezetést is megszerezték. Ezt követően folyamatosan rohamozták a dorogi kaput, a 13. percben pedig góllal zárult az egyik csákvári akció, de a bíró érvénytelenítette a találatot.

A 17. percben óriási dorogi helyzet maradt ki, Vígh Ádám estében, nyolc méterről lőtt kapura, a csákvári hálóőr pedig bravúrral tolta kapufára a labdát. A szünetig több, kisebb-nagyobb, ám de ígéretes helyzetet is kialakítottak a felek, ennek ellenére nem született gól.

A második játékrész harmincötödik másodpercében a csákvári Tamás viharzott el a jobb szélen, az alapvonalról pedig pontosan gurított középre, az érkező Sejben Viktor pedig hat méterről a léc alá bombázott. A 62. percben megadták a kegyelemdöfést a vendégeknek: az ex-dorogi Csató Martin pontosan fejelte oda a kiugrásra kész Tamás Nándor elé a labdát, aki 16 méterről higgadtan a bal sarokba lőtt.

Németh Szabolcs a 87. percben az egyenlítés reményében még Sitkut is hadba vetette. Habár pontot nem szereztek, a szépítés össze is jönn. A 90. percben egy gyorsan elvégzett kirúgás után Földi lépett ki egyedül és a tehetetlen markek mellett a bal alsó sarokba gurított.

Végeredmény: Csákvár 2-1 Dorog

Az újabb vereségnek köszönhetően a 16. helyre csúszott vissza a Dorog és mindössze egy ponttal gyűjtött többet a kiesőhelyen álló Budaörstől.

(Forrás: aqvitalfc.hu)

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements