Lukrécia

Hídlap

Sportcélú fejlesztésekről beszélt legújabb videójában Hernádi Ádám

Ezúttal sportcélú fejlesztésekkel kapcsolatos rövid videót publikált Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP esztergomi polgármesterjelöltje. A város turizmusáért felelős miniszteri biztos szerint fontos, hogy a sportolás lehetőségét egyre magasabb színvonalon biztosítsák az esztergomiak számára.

Hirdetések

Hernádi Ádám megjegyezte, hogy a sport az egészség és a lelki egyensúly megőrzésének egyik legfontosabb eszköze, ezért mindenkinek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy mozoghasson. Az extrém sportok kedvelőinek megépítenek egy komplex gördeszkázásra, rollerezésre és kerékpározásra alkalmas pályát.

A videóban elhangzik, hogy 2020-ban megépítik a Szentgyörgymező városrészbe tervezett rekortán (műanyag borítású) futópályát. Továbbá szó esik arról is, hogy a gazdasági szereplők bevonásával kiemelt sporttámogatási és szponzorációs alapot hoznak létre, amellyel a sikeres utánpótlásnevelő egyesületeket, valamint eredményeket elérő klubokat támogathatják.

A legutóbbi videóban felvázolt tervek részei az Esztergom, a Dunakanyar fővárosa című fejlesztési tervnek.

(Borítókép: Hernádi Ádám Facebook oldala)

Hirdetések

  • Baleset történt Dorogon

    Könnyű sérüléssel járó baleset történt július 9-én, Dorogon, a Bécsi úti benzinkút, illetve a Határ út közötti szakaszon. Az egyik érintett jármű helyzete miatt kisebb torlódás alakult ki, de a forgalom néhány pillanatnyi várakozástól eltekintve zavartalanul haladt.

    Hídlap
  • MÉH telepen adta le a garázsból ellopott tárgyakat

    A lakatot lefeszítve jutott be egy esztergom-kertvárosi garázsba K. Sándor, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az esztergomi rendőrök a feljelentést követő napon elfogták a tettest.

    Hídlap