Vilma

Hídlap

Sportcélú fejlesztésekről beszélt legújabb videójában Hernádi Ádám

Ezúttal sportcélú fejlesztésekkel kapcsolatos rövid videót publikált Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP esztergomi polgármesterjelöltje. A város turizmusáért felelős miniszteri biztos szerint fontos, hogy a sportolás lehetőségét egyre magasabb színvonalon biztosítsák az esztergomiak számára.

Hernádi Ádám megjegyezte, hogy a sport az egészség és a lelki egyensúly megőrzésének egyik legfontosabb eszköze, ezért mindenkinek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy mozoghasson. Az extrém sportok kedvelőinek megépítenek egy komplex gördeszkázásra, rollerezésre és kerékpározásra alkalmas pályát.

A videóban elhangzik, hogy 2020-ban megépítik a Szentgyörgymező városrészbe tervezett rekortán (műanyag borítású) futópályát. Továbbá szó esik arról is, hogy a gazdasági szereplők bevonásával kiemelt sporttámogatási és szponzorációs alapot hoznak létre, amellyel a sikeres utánpótlásnevelő egyesületeket, valamint eredményeket elérő klubokat támogathatják.

A legutóbbi videóban felvázolt tervek részei az Esztergom, a Dunakanyar fővárosa című fejlesztési tervnek.

(Borítókép: Hernádi Ádám Facebook oldala)

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements