Előd

Hídlap

Sportcélú fejlesztésekről beszélt legújabb videójában Hernádi Ádám

Ezúttal sportcélú fejlesztésekkel kapcsolatos rövid videót publikált Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP esztergomi polgármesterjelöltje. A város turizmusáért felelős miniszteri biztos szerint fontos, hogy a sportolás lehetőségét egyre magasabb színvonalon biztosítsák az esztergomiak számára.

Hernádi Ádám megjegyezte, hogy a sport az egészség és a lelki egyensúly megőrzésének egyik legfontosabb eszköze, ezért mindenkinek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy mozoghasson. Az extrém sportok kedvelőinek megépítenek egy komplex gördeszkázásra, rollerezésre és kerékpározásra alkalmas pályát.

A videóban elhangzik, hogy 2020-ban megépítik a Szentgyörgymező városrészbe tervezett rekortán (műanyag borítású) futópályát. Továbbá szó esik arról is, hogy a gazdasági szereplők bevonásával kiemelt sporttámogatási és szponzorációs alapot hoznak létre, amellyel a sikeres utánpótlásnevelő egyesületeket, valamint eredményeket elérő klubokat támogathatják.

A legutóbbi videóban felvázolt tervek részei az Esztergom, a Dunakanyar fővárosa című fejlesztési tervnek.

(Borítókép: Hernádi Ádám Facebook oldala)


  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements