Vilma

Hídlap

Fiatal lány vesztette életét a nyergesújfalui balesetben

Egy fiatal mogyorósbányai lány az áldozata annak a közúti balesetnek, amely október 14-én következett be a nyergesújfalui Ipar utcai kereszteződésnél. A helyszínre érkezett mentők ellátták, majd kórházba szállították az áldozatot, aki a beavatkozás ellenére életét vesztette.

A 10-es út nevű Facebook csoportban többen is írták, hogy baleset történt a 10-es főút nyergesújfalui szakaszán. Volt, aki úgy hallotta, hogy hulladékszállító jármű csapódott neki egy személygépkocsinak, de ezt az információt nem erősítették meg.

A Dorogi-medence úgy tudja, hogy egy 19 éves férfi Tátról Lábatlan felé haladva eddig ismeretlen okokból felhajtott a járdaszigetre, majd kivitt egy közúti táblát. A sofőr ennek ellenére nem állt meg, és ismét felhajtott egy másik járdaszigetre. A jármű vezetője ezután félrerántotta a kormányt és egy beton villanyoszlopnak csapódott. Az ütközés következtében a kocsi megpördült és felborult.

Úgy tudjuk, hogy hárman tartózkodtak a járműben: a sofőr könnyebben, a két utas pedig súlyosan sérült. A balesettel kapcsolatban kerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot is. Amint választ kapunk, azt egy újabb cikkben közöljük.

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements