Klotild

Hídlap

Kiderült, miért ütközött össze két autó Dorogon

Baleset történt október 19-én, szombaton este 10-es főút dorogi szakaszán, az ipari parki buszmegálló közvetlen közelében – írtuk korábban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy egy Renault Megane és egy Suzuki Swift ütközött össze.

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megerősítette az információinkat. Elmondta, hogy 21:15 körül anyagi káros baleset történt a 36. kilométerszelvényben. Egy 20 éves férfi a Renault Megane típusú kocsijával közlekedett Dorog felé, amikor előzés közben összeütközött egy Suzukival. Bár senki sem sérült meg, az út mentén található síremlék akár számukra is intő jel lehet.

Pontosan ezen a szakaszon történt néhány éve egy halálos baleset, amikor is egy Smart előzése befejeztével érintőlegesen ütközött egy kocsival, majd a fák közé csapódott.

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements