Vilma

Hídlap

Két autó ütközött össze Esztergomban

Október 23-án, a kora délutáni órákban két személyautó ütközött össze Esztergomban, a Kossuth Lajos utcában – közölte a katasztrófavédelem. Az egyik jármű, egy világoskék kabrió bal oldala igencsak behorpadt, amely arra enged következtetni, hogy nagy lehetett az ütközés ereje.

A katasztrófavédelem közleményében az is olvasható, hogy a 11-es út belterületi szakaszán történt balesetben nem csak a két autó, hanem egy motorkerékpár is érintett volt a balesetben. A műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak helyszínre, majd az egység tagjai áramtalanították az egyik gépkocsit.

A balesettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot. Friss információk esetén cikkünket frissítjük!

Frissítés 1:

Bár a rendőrség még továbbra sem válaszolt, jelentkezett egy szemtanú, aki a baleset pillanatában közelben tartózkodott. Elmondta, hogy a vétkes sofőr Hősök terei körforgalomból a Kossuth Lajos utcán haladt tovább. A belváros felé közlekedő autós ekkor gondolt egyet és a záróvonal ellenére vissza akart fordulni. Ekkor nekiütközött a szemből érkező motorosnak és egy másik autósnak is.

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements