Klotild

Hídlap

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a Dorog a Magyar Kupában

5:0-ás idegenbeli sikerével bejutott a legjobb 32 közé jutott a Labdarúgó Magyar Kupában a Dorogi FC. A csapat a hetedik fordulóban a Nagybajomi AC otthonában lépett pályára és esélyeshez méltóan kiütéses győzelmet aratott. Beke, Földi, Kitl, Manger és Paudits is eredményesnek bizonyult.

A vendégek talán egy egyszerű felkészülési mérkőzésként fogták fel a találkozót, hiszen nem a legerősebb kerettel vágtak neki a mérkőzésnek és a padon is több fiatal, harcrakész játékos ült. Ennek ellenére nem okozott gondot a Somogy megyei I. osztályba szereplő gárda legyőzése, hiszen a Dorog a kupameccsen öt gólt is szerzett.

Manger Adrián ráadásul jobb debütálásról nem is álmodhatott volna: a 18 esztendős fiatal első felnőtt mérkőzésén rögtön gólt is szerzett. A találkozón mindössze egyetlen sárgalapot osztottak ki, melyet Girsik Áron kapott.

Végeredmény: Nagybajomi AC 0:5 Dorogi FC

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements