László

Hídlap

Szemtanúk jelentkezését várja a dorogon elütött motoros

A lakosság segítségét kéri az a motoros, akit nyár elején ütöttek el a dorogi Hősök terénél. A fiatal férfi a Dorogi-medencének nyilatkozott arról, hogy az őt elgázoló autós nem ismeri el a felelősségét. A rendőrség szeretné tisztázni a kocsi megállásának pontos helyét, ezért várják a szemtanúk jelentkezését.

Hirdetések

Mint arról beszámoltunk, június 6-án elsőbbségadás elmulasztása miatt ütöttek el egy motorost a Bécsi úton. Hamar kiderült, hogy nagy a baj, hiszen az áldozat kettős combcsonttöréssel feküdt az úttesten. Az utat teljes szélességében lezárták, a járdákról sokan szemlélték az eseményeket.

A fiatalt elgázoló sofőr félve a felelősségre vonásról elhajtott a helyszínről és néhány méterrel odébb, a Hősök terén parkolta le kocsiját. Taba Péter a portálnak elmondta, hogy az elkövető azóta sem ismeri el, hogy ő okozta a balesetet.

A motorosnak azóta még mindig fájdalmai vannak és gyakran újraálmodja azt a tragikus napot. Megnyugvást jelentene számára, ha végre lezárhatnák az ügyet, ezért azt kéri, hogy aki látta a balesetet, illetve készített képet arról, amikor még látni az autó pontos helyét, az írjon e-mailt a tabaplays@gmail.com címre.

(Forrás: Dorogi-medence)

Hirdetések

  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap