Klotild

Hídlap

Elhozta Soroksárról a három pontot a Dorogi FC

1:3-ra győzött a Soroksár ellen a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. Németh Szabolcs fiai a Budaörs elleni találkozó óta megtáltosodtak, a csapat pedig három mérkőzés óta veretlenek. Ezúttal nem csak Délczeg Gergely, hanem Földi Botond és Albert Adrián is eredményesnek bizonyult.

A jó formában lévő Dorog a győztes kupameccset követően a meglehetősen rossz passzban lévő Soroksárhoz látogatott.
A 17. percben előnyhöz jutott a Dorog: a fővárosi alakulat védelme egy bal oldali beadást követően nem tudott tisztázni, a labda pedig Délczeghez került, aki élt is lehetőséggel.

A 30. percben éppen az a Valencsik szépített, aki az első dorogi gólnál nagyot hibázott. Egy szabadrúgást követően ő fejelte a kapura a labdát, melybe Mursits Roland még bele tudott ütni, de hárítani már nem tudta.

A félidei 1-1-et követően a második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolt a Dorog. A 73. percben Barna Gergő nagyot csatázott a védőkkel, majd Földi elé került a játékra, aki a kapuba lőtt. A 89. percben Földi fellökéséért büntetőt ítélt a bíró, melyet Albert Ádám értékesített.

Végeredmény: Soroksár SC 1:3 Dorogi FC

(Forrás: dorogifc.hu)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements