Vilma

Hídlap

Elhozta Soroksárról a három pontot a Dorogi FC

1:3-ra győzött a Soroksár ellen a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. Németh Szabolcs fiai a Budaörs elleni találkozó óta megtáltosodtak, a csapat pedig három mérkőzés óta veretlenek. Ezúttal nem csak Délczeg Gergely, hanem Földi Botond és Albert Adrián is eredményesnek bizonyult.

A jó formában lévő Dorog a győztes kupameccset követően a meglehetősen rossz passzban lévő Soroksárhoz látogatott.
A 17. percben előnyhöz jutott a Dorog: a fővárosi alakulat védelme egy bal oldali beadást követően nem tudott tisztázni, a labda pedig Délczeghez került, aki élt is lehetőséggel.

A 30. percben éppen az a Valencsik szépített, aki az első dorogi gólnál nagyot hibázott. Egy szabadrúgást követően ő fejelte a kapura a labdát, melybe Mursits Roland még bele tudott ütni, de hárítani már nem tudta.

A félidei 1-1-et követően a második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolt a Dorog. A 73. percben Barna Gergő nagyot csatázott a védőkkel, majd Földi elé került a játékra, aki a kapuba lőtt. A 89. percben Földi fellökéséért büntetőt ítélt a bíró, melyet Albert Ádám értékesített.

Végeredmény: Soroksár SC 1:3 Dorogi FC

(Forrás: dorogifc.hu)

 

 

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements