Vilma

Hídlap

Ismét ámulatba ejtette az X-Faktor zsűrijét a dömösi Vanek Andor

2856-os versenyszámmal láthattuk az X-Faktor színpadán Vanek Andort, aki az előválogató után a következő szereplésével is ámulatba ejtette a zsűrit. Az egyik mentor szerint a 16 éves dömösi fiatallal együtt lehet dolgozni és akár a végső győzelemre is esélyes.

Vanek Andor már az előválogatón magasra tette a mércét, hiszen A legnagyobb showman című film főcímdalát énekelte el a zsűrinek. A mentorok már néhány másodperc után “hűha” és “aztamindenit” szavakkal jelezték, hogy ez a fiú valamit nagyon tud. Már az első produkciója után méltatták és természetesen négy igent kapott.

A fiatal énekes a következő fellépése előtt azt mondta, hogy reméli, hogy sikerül meggyőznie a zsűrit és leülhet a kiválasztottak közé.

ByeAlex rögtön meg is jegyezte, hogy már az előválogatón látta, hogy Andorral együtt lehet dolgozni, sőt még akár meg is nyerheti az X-Faktort. Ezúttal Billie Eilish, Khalid Lovely című dalát hallhattuk tőle. Gáspár Laci már a dal felénél azt mondta, hogy “ez a dinamika”, mire a közönség tapsolni kezdett.

Végül a közönség, a mentorok és a kiválasztottak is felállva tapsoltak Andornak. Gáspár Laci meg is jegyezte, hogy az elmúlt négy év legjobb produkcióját hallotta és hogy benne minden megvan, ami egy énekesben kell, hogy legyen. ByeAlex azt mondta, hogy nem kérdés, hogy egy ekkora tehetségnek le kell ülnie, majd bekerült az ő csapatába.

(Forrás: RTL)

  • Eltiltás alatt, forgalomból kivont kocsival közlekedett a sárisápi férfi

    Forgalomból kivont, kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművel közlekedett az a sárisápi sofőr, akit december 4-én a község főútján igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. Az okmányok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a vezetéstől.

    Hídlap
  • Koncerttel avatták fel a csolnoki szabadtéri színpadot

    A Csolnoki Német Nemzetiségi Vegyeskórus, valamint a Sonia és a Blues and roll koncertjével avatták fel a csolnoki Szent János parkban épített szabadtéri színpadot. Az építmény megjelenésében hasonlít az Ulmer Schachtelre, vagyis az Ulmi dereglye hajótípusra, mellyel a hazánkba érkeztek a sváb telepesek.

    Hídlap
Advertisements