Klotild

Hídlap

Bronzérmet szerzett a kick-box világbajnokságon Vígváry Viktor

Bronzérmet szerzett Vígváry Viktor a Bosznia-Hercegovina fővárosában, Szarajevóban megrendezett WAKO Kick-Box Világbajnokságon. Az Esztergomi Kick-Box SE (EKBSE) növendékének light-contact szabályrendszerben bizonyult eredményesnek, néhány hét múlva pedig egy másik stílusban, a kick-light világbajnokságon láthatjuk majd.

Az októberi szarajevói kiruccanást megelőzően hosszasan készült a megmérettetésre Vígváry Viktor, aki a szövetség által szervezett edzőtáborban is részt vett. A balkáni útra az EKBSE versenyzői közül egyedül indult el, igaz a válogatottal tartott Olasz Attila, aki ezúttal szövetségi edzőként segítette a sportolókat.

Viktor a light-contact -94 kg-os kategóriában a legjobb nyolc között kapcsolódott be a küzdelmekbe. Elsőként egy rutinos, nála majdnem egy fejjel magasabb török versenyzővel találta szemben magát, aki az első számú kiemeltje volt a mezőnynek. Kőkemény csatát követően végül Viktor kezét emelték magasba és ezzel bejutott a legjobb négy közé.

A következő versenynapon angol ellenfél következett, akivel nagyon szoros mérkőzést vívott. Végül 2:1-es pontozással, nagyon szűken, de alulmaradt riválisával szemben. Így az esztergomi fiú egy csodálatos bronzéremmel térhetett haza a világbajnokságról. A sportoló egyébként nagy szezont fut, hiszen idén utolsó éves juniorként már magáénak tudhat egy Európa-bajnoki címet is, és november végén a törökországi Antáliban egy újabb világversenyen lesz jelenése.

(Forrás: EKBSE)

Advertisements

 

 

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements