Eufrozina, Kende

Hídlap

Két autó ütközött össze Dorog és Leányvár között

Egy Nissan és egy Fiat ütközött össze november 5-én kora délután a 10-es főút Dorog és Leányvár közötti szakaszán – írta To Zso a 10-es út nevű Facebook csoportban. Ő a fotó kapcsán azt írta:” ezt az előzést még gyakorolni kell”, de később kiderült, hogy nem emiatt ütközött össze a két jármű.

Hirdetések

V. Vilmos az eredeti poszt alá azt írta ugyanis, hogy a Fiatos meg akart fordulni és keresztbe állt az úton. A Nissan sofőrje pedig hiába próbált fékezni, a nedves útviszonyok miatt már nem tudta megfékezni a kocsiját és elkerülni az ütközést. A képen az látszik,hogy próbálták a kocsikat letolni az útról.

(Forrás: To Zso)

Hirdetések

  • Salgótarján ellen is győzött az Esztergom

    Második bajnokiját is megnyerte az NB II Észak-csoportjában az Esztergomi Vitézek RAFC felnőtt női kézilabda csapata, mely ezúttal a Salgótarjánt győzte le idegenben 24:27-re. A hajrában újra kitartóan küzdöttek a vendégek, így méltó módon szerezték meg a két pontot.

    Hídlap
  • Megsérült a Dorogon elütött kerékpáros

    Szeptember 24-én kora reggel Dorogon, az Iskola út és a Köztársaság út kereszteződésében elütöttek egy kerékpárral közlekedő hölgyet – tájékoztatta portálunkat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

    Hídlap