Klotild

Hídlap

Döntetlent játszott Ajkán a Dorogi FC

Felázott és sáros pályán, szabályos vizifocit játszva 0:0-ás döntetlent játszott a Dorogi FC az Ajka otthonában a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. A vendégek zsinórban megszerzett négy győzelem után vesztettek újra pontot, ugyanakkor remek formájuknak köszönhetően már a hatodik helyen állnak.

A hétvégén jelentős mennyiségű eső hullott az országban, mely Ajkát sem kímélte, így kérdéses volt, hogy meg tudják-e rendezni a bajnokit. Az első negyvenöt percben a játékosok próbálták megszokni a pályát, emiatt ígéretes támadásokat egyik fél sem vezetett.

A meccs legnagyobb helyzetét a 62. percben láthatta a publikum, amikor is Paudits iramodott meg a kezdőkörből, gyakorlatilag az egész pályán végigvitte a labdát, majd Földihez passzolt, aki a kapu mellé lőtt. A 87. percben egy kirúgásnál Mursitsot tréfálta meg a sár, így a kirúgás Horváth elé került, aki egyből kapura emelt, a dorogi kapus védeni tudott.

Végeredmény: FC Ajka 0-0 Dorogi FC

(Forrás: Dorogi FC)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements