Klotild

Hídlap

Az Euroliga után a Diákolimpiáról is érmet vihettek haza az esztergomi birkózók

Fényes érmekkel a nyakukban tértek haza az Esztergom Birkózó Sportegyesület növendékei a serdülő, valamint a diák I-es korosztályok számára rendezett szabadfogású országos Diákolimpiáról. A versenyzők az idei Euroliga menetelést követően a magyar mezőnyben is eredményesen szerepeltek.

A serdülő korosztályúak versenyében 174 magyarországi birkózó lépett szőnyegre. Az esztergomiak közül Lévai Levente (52 kg) harmadik helyezést ért el, míg Juhász Benjamin (57 kg) és Darabos László (85 kg) megnyerte a kategóriáját. Bár Marozsi Krisztián és Zehetner Ákos is jól szerepelt, ezúttal nem sikerült dobogóra állniuk.

Brilla Gergő, a fiatal sportolók egyik edzője szerint annak ellenére, hogy az esztergomi csapat kötöttfogású birkózókból áll, sikerült helyt állniuk a szabadfogásúak mezőnyben.

A következő versenynapon a diák I-es korcsoport tagjai (összesen 164-en) csaptak össze az érmekért. Esztergomi részről Czuczor Dominik (46 kg), valamint Maharita Alex (69 kg) végzett dobogón. Előbbi harmadik, míg utóbbi sportoló második lett.

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements