Izidor

Hídlap

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Nyergesújfalun

November 13-án, nem sokkal 17 óra előtt eddig ismeretlen okokból kifolyólag villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Nyergesújfalun, a Pala utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A baleset következtében az oszlop megdőlt, az utat pedig teljes szélességében lezárták.

A riasztást követően a város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, akik áramatalanították a járművet. A balesettel kapcsolatban megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot is. 17:45-kor landolt válaszlevelük a e-mail fiókunkban. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy anyagi káros baleset történt Nyergesújfalun, ahol egy személygépkocsi megcsúszott és villanyoszlopnak ütközött, mely az úttestre dőlt.

Időközben kiderült, hogy a Rutin nevű applikáció rossz helyszínt adott meg. Valójában a 10-es úton történt az eset, melyet a Waze live térképe is alátámaszt.
Néhány perccel 18 óra után félpályán megindult a forgalom.

 

(Helyszíni fotó: Putz Ferenc)

  • Megérkeztek Esztergomba az önkormányzat által rendelt maszkok

    “Kedves Esztergomiak! Ma délután megérkezett az Önkormányzatunk által rendelt 30.000 darab műtéti maszk. A maszkokból a jövő hét folyamán 2-2 darabot fogunk minden esztergomi háztartásba eljuttatni!” – jelentette be Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

    Hídlap
  • Szemét égett Esztergom-kertvárosban

    Április 3-án, pénteken késő délután mintegy 20 négyzetméter területen felhalmozott szemét égett a dorogi Híd utca és az esztergom-kertvárosi Bocskai sor kereszteződésénél található területen – írja a Régió TV Esztergom. Arról nincsenek információk, hogy mi okozhatta a tüzet.

    Hídlap
Advertisements