Izidor

Hídlap

Két gyalogost gázoltak el Esztergomban

Kórházba kellett szállítani azt a két járókelőt, akiket egy Mercedes-sel közlekedő sofőr ütött el Esztergomban, a Kossuth Lajos utca és a IV. Béla király utca sarkánál található gyalogos-átkelőhelynél. Az ütközés ereje nagy lehetett: egy, a Facebookra kikerült videón is látható, hogy az egyik személy a baleset helyszínétől mintegy tíz-tizenöt méterrel távolabb feküdt az úttesten.

Egy olvasónk elmondta, hogy a csattanást követően többen abban a hiszemben siettek a helyszínre, hogy hátha tudnak segíteni a gyalogosokon. Megjegyezte azt is, hogy az egyik járókelő elveszthette az eszméletét, hiszen mozdulatlanul feküdt az úttesten. Úgy tudjuk, hogy elsőként az esztergomi rendőrök, majd a mentők érkeztek meg a helyszínre. Félpályás útzárat rendeltek el, a forgalmat polgárőrök irányították.

Egy arra elhaladó autóstól megtudtuk, hogy a Mercedes motorháztetőjén kisebb horpadásokat figyelt meg, illetve az autó első lökhárítójának jobb oldala sérült meg. Bár a rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt, mindenesetre arra lehet következtetni, hogy a gyalogosok jobbról érkeztek.

A sérültek állapotáról nincsenek információk.

(Fotó: beküldött kép)

  • Megérkeztek Esztergomba az önkormányzat által rendelt maszkok

    “Kedves Esztergomiak! Ma délután megérkezett az Önkormányzatunk által rendelt 30.000 darab műtéti maszk. A maszkokból a jövő hét folyamán 2-2 darabot fogunk minden esztergomi háztartásba eljuttatni!” – jelentette be Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

    Hídlap
  • Szemét égett Esztergom-kertvárosban

    Április 3-án, pénteken késő délután mintegy 20 négyzetméter területen felhalmozott szemét égett a dorogi Híd utca és az esztergom-kertvárosi Bocskai sor kereszteződésénél található területen – írja a Régió TV Esztergom. Arról nincsenek információk, hogy mi okozhatta a tüzet.

    Hídlap
Advertisements