Lukrécia

Hídlap

Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi Dorogon

November 22-én, eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a dorogi Köztársaság úton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta: a balesetben személyi sérülés nem történt.

Hirdetések

A dorogi uszodánál található kereszteződés arról híres, hogy több mint tizenöt évvel ezelőtt láncokkal ellátott oszlopokat állítottak a járdák úttest felőli oldalára. Ezek az évek során szépen lassan megfogyatkoztak: nem ellopták őket, hanem kisebb-nagyobb balesetek miatt. A mai nap folyamán újabb három kis fémoszlopot döntött ki egy kék Opel Astra, mely ezután tisztázatlan körülmények között nekicsapódott az egyik beton villanyoszlopnak.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kétágú oszlop egyik lábából kitört egy jókora darab, az autó jobb első kereke fölötti karosszériaeleme is összeroncsolódott.

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések
  • Vízre bocsátották Erebét, az új kitűzőhajót

    Erebe névre keresztelték azt az új kitűzőhajót, melyet július 9-én, csütörtökön bocsátottak vízre Nyergesújfalunál. A jármű több fontos szerepet tölt majd be: egyrészt a biztonságos dunai közlekedési útvonal kijelölésénél, de jégzajlás idején és nagy mennyiségű uszadék érkezésekor is bevethetik majd.

    Hídlap
  • Baleset történt Dorogon

    Könnyű sérüléssel járó baleset történt július 9-én, Dorogon, a Bécsi úti benzinkút, illetve a Határ út közötti szakaszon. Az egyik érintett jármű helyzete miatt kisebb torlódás alakult ki, de a forgalom néhány pillanatnyi várakozástól eltekintve zavartalanul haladt.

    Hídlap