Izidor

Hídlap

Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi Dorogon

November 22-én, eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a dorogi Köztársaság úton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta: a balesetben személyi sérülés nem történt.

A dorogi uszodánál található kereszteződés arról híres, hogy több mint tizenöt évvel ezelőtt láncokkal ellátott oszlopokat állítottak a járdák úttest felőli oldalára. Ezek az évek során szépen lassan megfogyatkoztak: nem ellopták őket, hanem kisebb-nagyobb balesetek miatt. A mai nap folyamán újabb három kis fémoszlopot döntött ki egy kék Opel Astra, mely ezután tisztázatlan körülmények között nekicsapódott az egyik beton villanyoszlopnak.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kétágú oszlop egyik lábából kitört egy jókora darab, az autó jobb első kereke fölötti karosszériaeleme is összeroncsolódott.

(Fotó: beküldött kép)

  • Megérkeztek Esztergomba az önkormányzat által rendelt maszkok

    “Kedves Esztergomiak! Ma délután megérkezett az Önkormányzatunk által rendelt 30.000 darab műtéti maszk. A maszkokból a jövő hét folyamán 2-2 darabot fogunk minden esztergomi háztartásba eljuttatni!” – jelentette be Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

    Hídlap
  • Szemét égett Esztergom-kertvárosban

    Április 3-án, pénteken késő délután mintegy 20 négyzetméter területen felhalmozott szemét égett a dorogi Híd utca és az esztergom-kertvárosi Bocskai sor kereszteződésénél található területen – írja a Régió TV Esztergom. Arról nincsenek információk, hogy mi okozhatta a tüzet.

    Hídlap
Advertisements