Izidor

Hídlap

Birkanyájba hajtott egy autós Esztergom határában

Birkanyájba hajtott november 27-én reggel egy esztergomi hölgy a 111-es számú főúton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az 51 éves sofőr Esztergomból Esztergom-kertváros irányába haladt akkor, amikor a baleset bekövetkezett.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a Ford Focusban anyagi kár keletkezett. A nyáj tulajdonosával szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki. Arról nincsenek információk, hogy a külterületi balesetben az állatok vagy a sofőr megsérült-e.

A napokban egy Facebook posztban hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Szentléleki-patak közúti hídja közelében kecskék és bárányok kibújtak a kerítésen és az úttesten, illetve az útpadkán tartózkodnak. Akkor a duda és a távolsági fényszóró megtette a hatását, a jószágok visszavonultak a területükre.

(Borítókép, illusztráció: misshappyfeet.blogspot.com)

  • Megérkeztek Esztergomba az önkormányzat által rendelt maszkok

    “Kedves Esztergomiak! Ma délután megérkezett az Önkormányzatunk által rendelt 30.000 darab műtéti maszk. A maszkokból a jövő hét folyamán 2-2 darabot fogunk minden esztergomi háztartásba eljuttatni!” – jelentette be Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

    Hídlap
  • Szemét égett Esztergom-kertvárosban

    Április 3-án, pénteken késő délután mintegy 20 négyzetméter területen felhalmozott szemét égett a dorogi Híd utca és az esztergom-kertvárosi Bocskai sor kereszteződésénél található területen – írja a Régió TV Esztergom. Arról nincsenek információk, hogy mi okozhatta a tüzet.

    Hídlap
Advertisements