Lukrécia

Hídlap

Birkanyájba hajtott egy autós Esztergom határában

Birkanyájba hajtott november 27-én reggel egy esztergomi hölgy a 111-es számú főúton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az 51 éves sofőr Esztergomból Esztergom-kertváros irányába haladt akkor, amikor a baleset bekövetkezett.

Hirdetések

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a Ford Focusban anyagi kár keletkezett. A nyáj tulajdonosával szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki. Arról nincsenek információk, hogy a külterületi balesetben az állatok vagy a sofőr megsérült-e.

A napokban egy Facebook posztban hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Szentléleki-patak közúti hídja közelében kecskék és bárányok kibújtak a kerítésen és az úttesten, illetve az útpadkán tartózkodnak. Akkor a duda és a távolsági fényszóró megtette a hatását, a jószágok visszavonultak a területükre.

(Borítókép, illusztráció: misshappyfeet.blogspot.com)

Hirdetések

  • Baleset történt Dorogon

    Könnyű sérüléssel járó baleset történt július 9-én, Dorogon, a Bécsi úti benzinkút, illetve a Határ út közötti szakaszon. Az egyik érintett jármű helyzete miatt kisebb torlódás alakult ki, de a forgalom néhány pillanatnyi várakozástól eltekintve zavartalanul haladt.

    Hídlap
  • MÉH telepen adta le a garázsból ellopott tárgyakat

    A lakatot lefeszítve jutott be egy esztergom-kertvárosi garázsba K. Sándor, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az esztergomi rendőrök a feljelentést követő napon elfogták a tettest.

    Hídlap