Fatime

Hídlap

Gól nélküli döntetlent játszott a Szolnokkal a Dorogi FC

Hazai pályán 0:0-ás döntetlent játszott a Dorogi FC a Szolnoki MÁV FC csapatával a Merkantil Bank Liga korábban elhalasztott 11. fordulójában. A vendéglátók ezúttal is kissé gyámoltalanul játszottak és több alkalommal is Mursits Roland védései kellettek ahhoz, hogy legalább egy pontot otthon tudjanak tartani.

Az első percekben még csak kóstolgatták egymást a felek, majd a 9. percben először Mursits Rolandnak (Dorog), majd egy gyors kontratámadást követően a Molnár F. Tamásnak (Szolnok) kellett védenie. Az első játékrész viszonylag eredménytelenül telt el, majd a szünet után érezhető volt a csapatokon, hogy el akarják dönteni a mérkőzést.

Az 51. percben egy szabadrúgás után gólt szerzett a Szolnok, a játékvezető azonban érvénytelenítette a találatot. A folytatásban több ígéretes helyzetet dolgoztak ki a vendégek, de Mursits rendre jól helyezkedett. A felek nem bírtak egymással, így kénytelenek voltak megosztozni a pontokon.

Végeredmény: Dorogi FC 0:0 Szolnoki MÁV FC

(Fotó: beküldött kép)

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements