Klotild

Hídlap

Álnéven, fizetés nélkül szállt meg több hazai, köztük egy esztergomi szállodában

Álnéven jelentkezett be szállodákba, majd onnan rendszerint fizetés nélkül távozott az a 41 éves nő, akit húsz rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság. A budapesti nő a város egyik vendéglátóhelyén is megfordult.

A 41 éves S. Dóra fiával együtt járta az országot és álnéven foglalt szállást különbözöő szállodákban. Bár legtöbbször nem bukott le, előfordult, hogy a recepción észrevették a valótlan adatokat. Ekkor fizetésre szólították fel, de ennek a hölgy nem tett eleget.

Az egész ország területéről összesen tíz hasonló bűncselekményről érkezett bejelentés, köztük egy esztergomi szállodából is, ahol a nő kilenc napot töltött el gyermekével, majd a számla kiegyenlítése nélkül hagyta el a hotelt. Az esztergomi nyomozók december 2-án hallgatták ki gyanúsítottként a hölgyet.

A budapesti nő ellen nyolc rendbeli csalás bűntett, két rendbeli csalás bűntett kísérlet és tíz rendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt indult büntetőeljárás. Emellett vizsgálják, hogy a nő követett-e el további, hasonló jellegű bűncselekményeket. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

(Forrás: police.hu)

(Fotó: 24.hu)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements