Bulcsú

Hídlap

Csoda, hogy nem sérült meg senki az esztergomi balesetben

Baleset történt december 5-én késő este Esztergom külterületén, a 11-es számú főúton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A körülmények tudatában csoda, hogy a balesetben nem sérült meg senki, viszont jelentős anyagi kár keletkezett.

20 óra 55 perc körül egy járműszerelvénnyel munkagépeket szállítva közlekedett egy férfi a 11-es úton, a 117-es számú út irányából Esztergom irányába. A Bottyán tó előtti útszakaszon a járműszerelvénnyel be akart kanyarodni a kompátkelőhöz, miközben észlelte, hogy a pótkocsi bal első tengelyén lévő kerék a nem megfelelő rögzítés miatt levált és az úttestre gurult.

A teherautó sofőrje észlelte mindezt és megállt, miközben Esztergom irányából érkezett egy személygépkocsi, melynek vezetője későn vette észre az úttesten lévő abroncsot. Ráhajtott és átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező tehergépkocsinak.

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az ütközés hatására a tehergépkocsi lesodródott az úttestről és a tetejére borulva állt meg.

(Fotók: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements