Ipoly

Hídlap

Asztalitenisz tornával indítják az új esztendőt a felvidéki Barton

2020. január 4-én rendezik meg az I. Barti Asztalitenisz Kupát a felvidéki község kultúrházában, amelyre egyaránt várják a helyi gyermekeket és felnőtteket is. Kizárólag barti lakosok nevezhetnek az évnyitó versenyre, melyen a támogatók jóvoltából frissítővel és étellel látják el a résztvevőket.

Hirdetések

Az I. kategória, vagyis 14 év alattiak mezőnyének versenye délelőtt 10 órakor kezdődik. A II. kategória, tehát a 14 év felettiek és a felnőttek 13 órától mérkőznek meg egymással. Nevezni a bartipingpong@gmail.com e-mail címen, vagy Gubík Attilánál 0907212124-es telefonszámon lehet.

A nevezési határidő 2019. december 31-e.

Hirdetések

  • Pénzt lopott az egyik esztergomi fagyizó kasszájából

    Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki egy esztergomi fagylaltozóból ellopta a bevételt. A vádlott akár tíz év börtönbüntetést is kaphat, sőt két évre eltilthatják a közügyektől.

    Hídlap
  • Eltűnt egy strucc Esztergom-Kertvárosban

    Eltűnt egy strucc augusztus 11-én, kedden este Esztergom-Kertvárosban – hívta fel a figyelmet G. Andrea a közösségi oldalán. Elmondása szerint két elkószált birka ment be abba az udvarba, ahol a madarakat nevelik. A rémült állatok áttörték a kerítést: három strucc az ijedtségtől el is pusztult.

    Hídlap