Bulcsú

Hídlap

Halálos baleset történt Bajna és Nagysáp között

Halálos baleset történt december 14-én, kora délután az 1119-es út Bajna és Nagysáp közötti szakaszán. Az egyik sofőr olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés csak este 8 óra körül ért véget, addig elterelték a forgalmat.

Mint arról egy rövid hírben beszámoltunk, 13:20 perc körül közlekedési baleset történt az 1119-es út 10. számú kilométerszelvényében. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 63 éves férfi közlekedett Bajna felé, amikor tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak.

A másik járművet egy 21 éves férfi vezette, aki kocsijával letért az útról és a szántóföldön állt meg. Az ütközés következtében mindkét jármű utasai beszorultak, akiket a bajnai, az esztergomi, a nyergesújfalui és a tatabányai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki az autókból.

A műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az 1119-es utat, a forgalmat pedig elterelték. Információink szerint a 63 éves áldozat egy bajnai lakos: a helyszínre még egy mentőhelikopter is érkezett, de már nem tudták megmenteni az életét.

(Forrás: police.hu/katasztrófavédelem)
(Fotó: Varga Mihàly Sebestyèn tűzoltó főhadnagy, megyei szóvivő)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements