Ipoly

Hídlap

Babits Iskola csapata nyerte meg a pilismaróti I. Ördög István emléktornát

Hibátlan teljesítménnyel nyerte meg az esztergomi Babits Mihály Általános Iskola a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnokban hagyományteremtő szándékkal megrendezett I. Ördög István emléktornát. A 7-8. osztályosok tornáján végül öt iskola csapata vett részt.

Hirdetések

Ötödik helyet az esztergomi Petőfi Sándor Általános Iskola szerezte meg. Három ponttal a negyedik helyen végzett az esztergom-kertvárosi Arany János Általános Iskola csapata. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára a visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola futballistái állhattak fel. Ezüstérmet a rendező település iskolásai, a Bozóky Mihály Általános Iskola tanulói gyűjtötték be.

A legjobb játékos díját Farkas Krisztofer, a győztes csapat sportolója kapta meg, a legjobb kapus díját pedig a pilismaróti Herr Csaba vehette át. Az eredményhirdetésen Osvald Zsolt főszervező méltatta az egykori Ördög Istvánt, felidézte azt is, hogy milyen nagy szerepet töltött be Pilismarót boldogulásában évtizedeken keresztül.

Hirdetések
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap
  • Mostantól tábla figyelmeztet a megfelelő oldaltávolságra

    Országos kampány keretében másfél méteres biztonságos előzési oldaltávolságra figyelmeztető táblát helyeztek ki augusztus 13-án, csütörtökön az 1119-es út dobogókői elágazás és a pilismaróti erdészeti úti kereszteződés közötti szakaszán.

    Hídlap