Klotild

Hídlap

Suzuki és Nissan ütközött össze az 1119-es úton

December 22-én, dél körül egy régi Suzuki Swift, illetve egy Nissan Micra típusú személyuató ütközött össze frontálisan az 1119-es út tokod-ebszőnybányai elágazás és a péliföldszentkereszti kereszteződés közötti szakaszán. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a korlátozást 13 óra körül oldották fel.

-Ne menjen arra, baleset történt! – mondta nekünk egy autós, mikor a péliföldszentkereszti elágazástól kihajtottunk Tokod irányába. A szembe érkezők (akiket szintén visszafordítottak) villogva, integetve jelezték számunkra, hogy nem lehet tovább menni.

A baleset abban a nagyívű kanyarban történt, ahol gyakran helyszínelnek a rendőrök. Információink szerint a Suzuki Tát felől Tatabánya felé haladt, amikor az ominózus kanyarban megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba, majd szemből nekicsapódott a szabályosan közlekedő Nissannak. A két sofőr könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Egyébként a 1119-es út csoportban többen is írták, hogy olaj folyt az útra, melyet feltakarítottak a közút munkatársai, de ennek ellenére érdemes körültekintően közlekedni.

(Kép: beküldött fotó)

Advertisements

  • Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

    Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

    Hídlap
  • Néhány órára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót

    Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti átjárót – olvasható az esztergom.hu-n. A munkálatok várhatóan kedd este 20 órától másnap reggel 6 óráig tartanak majd. Így a Dobó utca a Kinizsi Pál utca felől ideiglenesen zsákutává válik.

    Hídlap
Advertisements