Gedeon, Johanna

Hídlap

Suzuki és Nissan ütközött össze az 1119-es úton

December 22-én, dél körül egy régi Suzuki Swift, illetve egy Nissan Micra típusú személyuató ütközött össze frontálisan az 1119-es út tokod-ebszőnybányai elágazás és a péliföldszentkereszti kereszteződés közötti szakaszán. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a korlátozást 13 óra körül oldották fel.

-Ne menjen arra, baleset történt! – mondta nekünk egy autós, mikor a péliföldszentkereszti elágazástól kihajtottunk Tokod irányába. A szembe érkezők (akiket szintén visszafordítottak) villogva, integetve jelezték számunkra, hogy nem lehet tovább menni.

A baleset abban a nagyívű kanyarban történt, ahol gyakran helyszínelnek a rendőrök. Információink szerint a Suzuki Tát felől Tatabánya felé haladt, amikor az ominózus kanyarban megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba, majd szemből nekicsapódott a szabályosan közlekedő Nissannak. A két sofőr könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Egyébként a 1119-es út csoportban többen is írták, hogy olaj folyt az útra, melyet feltakarítottak a közút munkatársai, de ennek ellenére érdemes körültekintően közlekedni.

(Kép: beküldött fotó)

  • Kijárási korlátozást vezet be a Kormány

    A kormány március 28-tól kijárási korlátozást vezet be Magyarország egész területére – írja a koronavirus.gov.hu oldal. “Lakóhelyünket két héten keresztül csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatjuk el” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott pénteki interjújában.

    Hídlap
  • Tíz perc alatt elfogták a vasvillával garázdálkodó tokodi férfit

    A dorogi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A police.hu tájékoztatása szerint a 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismert, a nyomozók pedig lefoglalták a vasvilláját.

    Hídlap
Advertisements