Izabella, Dalma

Hídlap

Felföldi Ádám nyerte meg a bajnai darts versenyt

A tokodaltárói Felföldi Ádám nyerte meg a Bajnai Vadász Pizzéria & Étteremben hagyományteremtő jelleggel megrendezett darts versenyen. A győztes bizonyította: nem csak a tokodaltárói focicsapat játékosaként, hanem asztaliteniszezőként és darts versenyzőként is megállja a helyét.

Hirdetések

Jó hangulatban telt el az első bajnai darts verseny, melyen harmincegyen vettek részt. A versenyzőkön kívül a közönség is jól érezte magát, hiszen izgalmakkal teli játszmákat tekinthettek meg.

A torna harmadik helyén Kata Sándor végzett, míg a második helyet Balázs Alex szerezte meg. A huszonöt esztendős győztest sokan ismerik a környéken, hiszen labdarúgóként erősíti a megyei harmadosztályban szereplő TABAK csapatát.

A közelmúltban egy másik sportágban is bizonyított: a szintén hagyományteremtő jelleggel megrendezett I. Tokodaltárói Amatőr Ping-Pong Versenyen ezüstérmet szerzett. Most pedig egy újabb sportágban remekelt.

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap
  • Bokasérülést szenvedett egy túrázó a Rám-szakadéknál

    Balesetet szenvedett és nem tudott tovább menni egy túrázó július 11-én szombaton délután a Rám-szakadéknál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők mellett az esztergomi hivatásos tűzoltók siettek a kiránduló segítségére.

    Hídlap