Izabella, Dalma

Hídlap

U9-es tornát nyertek meg a nyergesújfalui labdarúgók

A nyergesújfalui U9-es csapat nyerte meg a Kecskéden megrendezett két ünnep közötti utánpótlás tornát. Bár a pálya mérete meglepte őket, gyorsan alkalmazkodtak a körülményekhez, a döntőben pedig négygólos hátrányt ledolgozva diadalmaskodtak.

Hirdetések

Az első mérkőzésen 5:2-re verték az Oroszlányt, majd a Mór elleni találkozón is begyűjtötték a három pontot (6:2). Mindkét meccsen uralták a játékot, egy percig sem forgott veszélyben a győzelmük.

Az U9-es csapat tagjai is tudták, hogy a házigazda Kecskéd elleni mérkőzés dönt az első hely sorsáról, ugyanis ellenfelük szintén két győzelemmel nyitott. A döntőt rosszul kezdték, hiszen a hetedik percben már 0:4-re ment a Kecskéd! A nyergesújfalui gyermekekeket nem akármilyen fából faragták: nem roppantak össze és zsinórban hat gólt szerezve nyerték meg a finálét.

A trófea mellett díjat kapott Merényi Tamás, aki a kupa legjobb kapusa lett, illetve Hőgyes Zétény a legjobb játékosnak járó serleget vihette haza.

(Forrás: Nyergesújfalu SE)

Hirdetések

  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap