Marcell

Hídlap

Besurranó tolvajt kaptak el Mogyorósbányán

A napokban egy fiatal, besurranó tolvaj nőt fogtak el a rendőrök Mogyorósbányán – hívta fel a figyelmet az interneten az egyik helyi kocsma. Információik szerint a tettes nem zavartatta magát és úgy ment be néhány családi házba, hogy a lakók otthon tartózkodtak.

Hirdetések

A söröző azt is megjegyezte: volt olyan helyszín is, ahol a hölgy agresszívan kért pénzt. Az egyik családi háznál pedig éppen az autóból rámolta ki a tulajdonos személyes tárgyait. Úgy tudjuk, hogy kihívták a rendőröket, akik ott érték tetten a tolvajt. Egyébként egy másik lakos pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy még december 31-én egy Suzuki Marutival közlekedő férfi szálláskeresés címén nyitott be a plébániára. Mivel többen voltak az épületben, ezért a férfi nem mert beljebb menni. Elképzelhető az is, hogy így akarta felderíteni a terepet.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, de egyelőre nem kaptunk választ.

(Borítókép: parameter.sk)

Hirdetések
  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap