Marcell

Hídlap

Bővítik az esztergomi Gőzhajó utcában található parkolót

“Polgármesteri programom egyik ígérete volt a belváros parkolási lehetőségeinek bővítése. Ennek első lépéseként a Prímás-szigeten a Gőzhajó utcában található murvás, ingyenes parkolót kibővítjük és szilárd burkolattal látjuk el.” – közölte Hernádi Ádám a Facebook oldalán.

Hirdetések

Esztergom polgármestere kijelentette, hogy a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően négy parkolóhelyenként egy fát is telepítenek a parkoló területén. A beruházás költségeit nagyrészt a Gran Parkoló Kft. városi parkolási rendszerének bevételeiből építik a parkolót. Erről január hónapban dönthet majd Esztergom város képviselő-testülete.

Hernád Ádám leszögezte: a kibővített parkolót a jelenlegihez hasonlóan továbbra is ingyenesen lehet majd használni.

(Forrás és fotó: Hernádi Ádám Facebook oldala)

Hirdetések

  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap
  • Mostantól tábla figyelmeztet a megfelelő oldaltávolságra

    Országos kampány keretében másfél méteres biztonságos előzési oldaltávolságra figyelmeztető táblát helyeztek ki augusztus 13-án, csütörtökön az 1111-es út dobogókői elágazás és a pilismaróti erdészeti úti kereszteződés közötti szakaszán.

    Hídlap