Aguszta

Hídlap

Döntetlent játszott szlovák élvonalbeli ellenfelével a Dorogi FC

A szlovák élvonalban szereplő SKF Sered ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését az NB II-es Dorogi FC. Németh Szabolcs fiai a tizedik percben már két góllal vezettek, végül be kellett érniük a döntetlennel.

A Merkantil Bank Liga középmezőnyében tanyázó Dorog csapata egy héttel ezelőtt kezdte el az edzéseket. Január 14-én pedig Szlovákiába utaztak, hogy az SKF Sered vendégeként bizonyítsanak. A vendégek Borsos (kapus) – Nyíri, Havasi, Berkó, Kitl, Papp, Lencsés, Földi, Mészáros, Takács, Paudits kezdővel álltak ki. A találkozó jól indult, hiszen a hatodik percben Földi Botond, míg a kilencedikben Kitl Miklós volt eredményes.

A Dorog játékosai nem örülhettek sokáig, hiszen Dobos Áron harminc perccel az első gól után szépített, majd klubtársa, Adam Morong az első félidő hosszabbításában kiegyenlített. A második félidőben mindkét csapat próbálkozott, de újabb gól már nem született.

Végeredmény: SKF Sered 2-2 Dorogi FC

(Borítókép: SKF Sered)

  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
  • Villanyoszlopot döntött ki egy autós Dorogon

    Elhajtott a helyszínről az a sofőr, aki kidöntött Dorogon egy beton villanyoszlopot – írja a Dorogi-medence. A rendőrség tájékoztatása szerint a jármű vezetője a Köztársaság úton haladt, amikor eddig ismeretlen okokból nekiütközött a lakótelep felőli oldalon található oszlopnak.

    Hídlap
Advertisements