Izabella, Dalma

Hídlap

Jó hangulatban telt el a Kesztölc-Búcs asztalitenisz verseny

Ismét megszervezték a már hagyományosnak mondható és baráti találkozónak számító Kesztölc-Búcs asztalitenisz versenyt. A játszmák mellett az ebéd is jó hangulatban telt, a felek pedig megfogadták, hogy a jövőben tovább mélyítik a két testvértelepülés közötti “sportbarátságot”.

Hirdetések

A találkozót Kochnyák Sándor önkormányzati képviselő szervezte meg, aki maga is lelkes asztaliteniszező és ezúttal is versenyzett. A sportnapon résztvevőit Farkas Krisztina polgármester asszony is köszöntötte. A nyert meccsek, illetve szettek alapján a kesztölciek közül Szlovák István, a búcsi csapatban pedig holtversenyben Csenger Árpád és Potfay Attila érte el a legjobb eredményt.

(Forrás: Kesztölc SE Asztalitenisz)

Hirdetések

  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap
  • Bokasérülést szenvedett egy túrázó a Rám-szakadéknál

    Balesetet szenvedett és nem tudott tovább menni egy túrázó július 11-én szombaton délután a Rám-szakadéknál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők mellett az esztergomi hivatásos tűzoltók siettek a kiránduló segítségére.

    Hídlap