Aladár, Álmos

Hídlap

Bíróság elé állhat a szlovák férfi, aki gyalogost ütött el Esztergomban

Befejezte az ügy vizsgálatát az Esztergomi Rendőrkapiányság, így hamarosan bíróság elé állhat az 30 éves szlovák férfi, aki a gyanú szerint 2018. december 18-án ütött el egy gyalogost. A járókelő súlyos sérüléseket szenvedett.

A sofőr aznap az esztergomi Schweidel József utcában haladt, majd az egyik kereszteződésnél nem adott elsőbbséged a járda meghosszabbított vonalában közlekedő gyalogosnak, és őt a jármű jobb elejével elütötte. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt, aki ellen közúti baleset okozása vétség miatt indítottak büntetőeljárást. U. Zoltán elismerte bűnösségét.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás: police.hu)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements