Mátyás

Hídlap

Dorogra igazolt a munkácsi szármású Ryashko Mykhaylo

Szerződést kötött a Dorogi FC Ryashko Mykhayloval – olvasható a klub hivatalos oldalán. A magyar-ukrán kettős állampolgárságú labdarúgó játszott a felkészülési mérkőzéseken is. Teljesítménye meggyőzte a vezetőséget és szerződést ajánlottak neki.

Ryashko Mykhaylo 1996.11.05-én született Munkácson. Pozícióját tekintve belső védő, pályafutását Ukrajnában az azóta megszűnt FC Hoverla Uzhhorod-nál kezdte, majd Magyarországra, pontosabban Balmazújvárosba szerződött. A magyar kitérő után újra nevelő klubja foglalkoztatta és tizenhét alkalommal pályára is lépett az Ukrán Premier League-ben.

2016-ban kölcsönbe adták a szintén ukrán FC Mariupol együtteséhez, majd 2017-ben a Kisvárda csapatához került és a Merkantil Bank Ligában negyven alkalommal öltötte magára a csapata mezét. Ryashko próbajátékra jelentkezett a Dorognál, majd az előző héten csatlakozott a kerethez. Játszott is a Mezőkövesd és a Komárno ellen, a vezetőség pedig úgy vélte, hogy megéri leigazolni őt.

A Youtubeon egyébként egy 9 perces, videó is fellelhető róla, melyben még a Hoverla Uzhhorod mezében láthatjuk a labdarúgót.

(Forrás: dorogifc.hu)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements