Mátyás

Hídlap

Csolnoki labdarúgók nyerték meg a pilismaróti felkészülési tornát

Veretlenül nyerte meg a Csolnoki Szabadidő Sportegyesület a Pilismaróton rendezett felnőtt felkészülési tornát. A fináléban meggyűlt a bajuk a Süttővel: már a büntetőkre készültek, amikor egy utolsó másodperces, bődületes szabadrúgásgóllal eldöntötték a találkozót.

A január 25-én a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnokban rendezték meg a kupát, melyen a győztes Csolnokon kívül a Bajót, Lábatlan, Pilismarót, Pilismarót ifi, Süttő, Tokod és Visegrád csapatai szerepeltek.

A Csolnok mindenkin átgázolt, a csoportban a Bajótot 4:2-re győzték le, a Lábatlant 6:0-ra ütötték ki, míg a Pilismarót ifi ellen szorosabb, 1:0-ás sikert arattak. Ezután következett a “nagy” Pilismarót elleni elődöntő, melyen 1:0-ra nyertek, de saját bevallásuk szerint több gólt is szerezhettek volna.

A fináléban a szintén megyei másodosztályban szereplő Süttővel találkoztak. A vezetést a Csolnok szerezte meg, ám a Süttő fordítani tudott. Izgalomból nem volt hiány, mivel a Csolnoknak sikerült kiegyenlíteni, végül egy pontrúgással döntötték el a trófea sorsát és 3:2-re abszolválták a mérkőzést.

A csapat egy különdíjat is bezsebelt, hiszen Joó Ádámot a torna legjobb kapusának választották. A legjobb játékos díját a süttői Kottra Márk vihette haza. Az okleveleket és a kupákat Osvald Zsolt szervező adta át a résztvevőknek.

(Forrás: Csolnoki Szabadidő Sportegyesület)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements