Mátyás

Hídlap

Kikapott utolsó felkészülési mérkőzésén a Dorog

Egygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a cseh harmadosztályban szereplő MFK Frydek-Mistek elleni mérkőzésen. A találkozón pályára lépett a napokban leigazolt Ryashko Mykhaylo is, de ő sem tudott segíteni a csapaton.

Január 26-án, a szlovákiai Sereden játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését a Dorog, ahol egy cseh harmadik ligás ellenfél ellen bizonyíthattak Németh Szabolcs fiai. A gárda Mursits – Nyíri, Dlusztus, Berkó, Forró, – Kitl, Lénárth – Németh, Ryashko, Mészáros – Vígh összeállításban lépett pályára.

Bár az erőviszonyok és a játékoskeret alapján azt mondhatjuk, hogy a Dorog magasabb szintet képvisel, ez most kevés volt a győzelemhez. Az első félidő még 0:0-val zárult, majd az 56. percben Lukáš Raab belőtte a mérkőzés egyetlen gólját.

Végeredmény: Dorogi FC 0:1 MFK Frýdek-Místek

(Borítókép: MFK F-M oldal)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements