Mátyás

Hídlap

Dorogi, esztergomi és tokodi kötődésű birkózó is éremért utazik az Európa-bajnokságra

Az esztergomi kötődésű Lévai Zoltánnak, a tokodi származású Torba Eriknek, valamint a Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) kötelékébe tartozó Olejnyik Pavlonak is szurkolhatunk a február 10-16. között Rómában zajló Európa-bajnokságon.

A kontinensviadalon magyar színeket képviselve hat női, valamint hét szabad- és kilenc kötöttfogású versenyző lép majd szőnyegre. A kötöttfogású versenyben szerepel majd Lévai Zoltán (77 kg) és Torba Erik (63 kg) – kik mindketten a Budapesti Honvéd SE sportolói. Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója Lévai Zoltánnal kapcsolatban azt nyilatkozta: fiatal kora ellenére kiugró eredményt várnak tőle.

A DNC birkózója, Olejnyik Pavlo a szabadfogású mezőnyében, a 97 kilogrammos korcsoportban szerezhet érmet.

(Forrás: birkozoszov.hu)
(Borítókép: utanpotlassport.hu)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements