Aguszta

Hídlap

Dorogi, esztergomi és tokodi kötődésű birkózó is éremért utazik az Európa-bajnokságra

Az esztergomi kötődésű Lévai Zoltánnak, a tokodi származású Torba Eriknek, valamint a Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) kötelékébe tartozó Olejnyik Pavlonak is szurkolhatunk a február 10-16. között Rómában zajló Európa-bajnokságon.

A kontinensviadalon magyar színeket képviselve hat női, valamint hét szabad- és kilenc kötöttfogású versenyző lép majd szőnyegre. A kötöttfogású versenyben szerepel majd Lévai Zoltán (77 kg) és Torba Erik (63 kg) – kik mindketten a Budapesti Honvéd SE sportolói. Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója Lévai Zoltánnal kapcsolatban azt nyilatkozta: fiatal kora ellenére kiugró eredményt várnak tőle.

A DNC birkózója, Olejnyik Pavlo a szabadfogású mezőnyében, a 97 kilogrammos korcsoportban szerezhet érmet.

(Forrás: birkozoszov.hu)
(Borítókép: utanpotlassport.hu)

  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
  • Villanyoszlopot döntött ki egy autós Dorogon

    Elhajtott a helyszínről az a sofőr, aki kidöntött Dorogon egy beton villanyoszlopot – írja a Dorogi-medence. A rendőrség tájékoztatása szerint a jármű vezetője a Köztársaság úton haladt, amikor eddig ismeretlen okokból nekiütközött a lakótelep felőli oldalon található oszlopnak.

    Hídlap
Advertisements