Mátyás

Hídlap

Áramütést szenvedett és meghalt egy férfi Esztergomban

Eddig ismeretlen okokból felmászott egy, az esztergomi Erzsébet parkban található villanyoszlopra egy 36 éves budapesti férfi, majd áramütést szenvedett és a helyszínen életét vesztette – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Egy férfi az Esztergom nevű Facebook csoportban hívta fel a figyelmet hétfőn este arra, hogy mentőautót látott az Erzsébet parkban. Később hozzászólásban azt írta, hogy egy rendőrautó is érkezett a helyszínre és egy fóliával letakart holttest is feküdt a földön.

Az információkkal kapcsolatban e-mailen kerestük meg a Komárom-Esztergom-Megyei Rendőr-főkapitányságot. Buóczné Miklás Erzsébet rendőr alezredes elmondta, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján egy 36 éves budapesti lakos rendkívüli halála miatt indított közigazgatási hatósági eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A sajtószóvivő ismertette, hogy a tragédia 19 óra körül történt, amikor a férfi felmászott az oszlopra, majd áramütést szenvedett, leesett és életét vesztette.

(Borítókép: dailyhunt.com)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements