Aladár, Álmos

Hídlap

Szarvast ütöttek el a piliscsévi elágazás és Pilisjászfalu között

Szarvast ütöttek el február 5-én, szerdán este nem sokkal 21 óra után a 10-es főút piliscsévi elágazás és Pilisjászfalu közötti szakaszán. Információink szerint az állat egy Ford elé ugrott ki, a sofőr pedig már nem tudta elkerülni az ütközést.
 Olvasóink jelezték, hogy 22 óra után még mindig ott voltak a rendőrök a helyszínen. Az érintett szakaszon fél pályán, a járőrök irányításával haladt a forgalom. Az ütközés következtében az autó eleje összetört, az állat elpusztult. A tetem még 22 óra körül is a helyszínen volt.
 A gázolással kapcsolatban megkerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot. Amint választ kapunk, azt egy újabb cikkben közöljük!

(Képek: olvasói felvételek)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements