Aladár, Álmos

Hídlap

Kéményben lerakódott korom izzott Máriahalmon

Kéménytűz miatt riasztották Máriahalomra február 5-én, szerdán kora este a sárisápi önkéntes tűzoltókat. A csapat öt fővel indult útnak, közben pedig az esztergomi hivatásos kollégáik is megérkeztek a helyszínre.

A háznál aztán kiderült, hogy a kéményben lerakódott korom izzott. Az egységek eltávolították a lerakódást, majd a katasztrófavédelem letiltotta a kémény használatát. Január végén Süttőn is hasonló eset miatt riasztották a tűzoltókat. Akkor polgárőrök figyeltek fel a kéményből felszálló pernyére, majd a lánglovagok eltávolították a lerakódott égésterméket és átszellőztették a kéményt.

(Forrás: Sárisáp ÖTE/Dorogi-medence)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements