Mátyás

Hídlap

Látogatási tilalom lép életbe az esztergomi kórházban

A növekvő influenzás megbetegedések miatt február 7-től, azaz péntektől teljes körű látogatási tilalom lép életbe az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban. Az intézmény vezetősége a hozzátartozók türelmét és megértését kéri.

Egyre jobban terjed a járvány, emiatt február 4-én már a váci kórházban elrendelték a látogatási tilalmat. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint január 26. és február 2. között harmincezren, tehát az előző hetinél 72 százalékkal több beteg ment el orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.

A 100 000 lakosra jutó orvoshoz fordult betegek száma Pest megyében volt a legmagasabb (577 fő), míg Komárom-Esztergom megyében 311.

(Forrás: antsz.hu/vaszary.hu)
(Kép: varkapu.info)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements