Mátyás

Hídlap

Levegőbe lőtt és bozótvágó késsel fenyegetőzött egy férfi Esztergomban

Gáz-riasztó fegyverrel akart pontot tenni a szomszédi vita végére egy férfi február 5-én, szerdán délután Esztergomban – írja a police.hu. A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták H. Norbertet, az eszközöket pedig lefoglalták.

H. Norbert szerdán keveredett szóváltásba szomszédjával. A férfi bement a saját házába, magához vett egy machetét, meg egy gár-riasztó fegyvert. A 45 éves gyanúsított az eszközök birtokában visszament az utcára, ahol többször is a levegőbe lőtt, míg a bozótvágó késsel fenyegetni kezdte a vitapartnerét.

A rendőrök előállították őt az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

(Forrás és képek: police.hu)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements