Aladár, Álmos

Hídlap

Ők nyertek a Magyar Horgász előfizetői nyereményakciójában

Kihirdette a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ), hogy kik lettek első-, második, és harmadik díjasok a Magyar Horgász című havi magazin előfizetési nyereményakciójában. A szervezet levélben is értesíti a nyerteseket.

A harmadik díjasok között száz darab 2021-es, éves Magyar Horgász újság-előfizetés vagy 2021-es, éves digitális Magyar Horgász előfizetést osztottak szét. A nyertesek között van a kesztölci Élő Ferenc, a nagysápi Juhász István, a szobi Krasznai Tamás, a máriahalmi Kucsik Szabolcs, a kesztölci Nagy Lajos, valamint a szobi Petróczi Péter.

A második díjasok vagy 2021. éves országos általános területi jegyet vagy a MOHOSZ családhoz tartozó vízterületre szóló éves területi jegyet kaphatnak. A tíz nyertes közé az esztergom-kertvárosi Bende László is bekerült.

Gratulálunk a díjazottaknak.

(Forrás: MOHOSZ)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements