Aladár, Álmos

Hídlap

Váltóhiba miatt hosszabb menetidőre kell számítani az esztergomi és a szobi vasútvonalon

A szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalakon 10-15, esetenként 20-25 perccel növekedhet az esti járatok menetideje, mert a Nyugati pályaudvaron váltóhiba lassítja a forgalmat – közölte a MÁVINFORM február 6-án, 17 óra körül.

A váltóhiba miatt a 16:21-es, Esztergomba tartó szerelvény emiatt 8 perc késéssel indult el a Nyugati pályaudvarról, Angyalföld állomáson pedig húsz percig állt. A szobi vonalon jelenleg három vonat is több mint 5 perc késéssel közlekedik. Mivel a probléma várhatóan még néhány órán keresztül fenn áll, ezért utazás előtt érdemes mindenképpen ránézni a Vonatinfó térképére.

Mint arról beszámoltunk, kedden kisiklott egy Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó szerelvény Rákosrendezőnél, emiatt a vonalon órákig csak Esztergom és Angyalföld között jártak a vonatok.

(Forrás: MÁVINFORM)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements