Aladár, Álmos

Hídlap

Bajnára betérő kamionokat ellenőrzött a rendőrség

Február 3-7. között fokozott ellenőrzést végeztek a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei Bajnán – írja a police.hu. Információink szerint a rendőri jelenlétnek köszönhetően szinte teljesen eltűntek a 7,5 tonnánál nagyobb teherautók az 1105-ös út bajnai szakaszáról.

Decemberben lakossági kezdeményezés indult azért, hogy csökkentsék a községen áthaladó, 7,5 tonnánál nagyobb kamionok számát. Mint megtudtuk, rövid időn belül több száz aláírás gyűlt össze, a háttérben pedig egyeztetés folyt arról, hogy valamilyen módon kiszűrjék a szabálytalankodókat.

Erre jó alkalom volt a Dorogi Rendőrkapitányság által indított fokozott ellenőrzés: a police.hu beszámolója szerint a rendőrök azt vizsgálják, hogy a sofőrök szabályosan hajtanak-e be a táblával védett területre. Azon vezetők, akik nem tudják igazolni, hogy jogosan közlekednek arra, ők helyszíni bírságot, három büntetőpontot kaptak, a járművet pedig visszafordítják.

A közleményből kiderül, hogy az akció sikeres volt: négy nap alatt huszonnégy szabályszegővel szemben intézkedtek az egyenruhások.

(Forrás: police.hu)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements