Csaba

Hídlap

Döntetlent játszott a kiesés elől menekülő Váccal a Dorogi FC

Gól nélküli döntetlennel zárult a Dorogi FC felnőtt csapatának idei első hazai tétmérkőzése. Németh Szabolcs fiai bár több ígéretes helyzetet is kialakítottak, ennek ellenére nem szereztek gólt a kiesőhelyen álló Vác ellen.

Hirdetések

Már a 3. percben előnyhöz juthatott volna a Dorog: egy szögletrúgást követően Németh elé került a labda, aki középről fölé lőtt, talán még a kapufát is súrolta a labda. A 15. percben Mészáros beadása után Paudits fejelt a kapu mellé. A 30. percben Bonivárt (Vác) 25 méterről, míg a 33. percben Takács (Dorog) 20 méterről végzett el pontrúgást, de mindkét csapat hálóőre hárított.

A szünet után nagyobb nyomást helyezett a Dorog a vendégekre, de nem tudták gólra váltani a helyzeteket. Kitl, Dlusztus, Takács, Vígh is próbálkozott, mindhiába, a találkozó 0:0-s eredménnyel zárult, így a Dorogi FC döntetlennel hangolt a szerdai Magyar Kupa meccsre, melyen a III. Kerület TVE gárdája ellen bizonyíthatnak.

(Forrás: dorogifc.hu)

Hirdetések
  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap