Aguszta

Hídlap

Döntetlent játszott a kiesés elől menekülő Váccal a Dorogi FC

Gól nélküli döntetlennel zárult a Dorogi FC felnőtt csapatának idei első hazai tétmérkőzése. Németh Szabolcs fiai bár több ígéretes helyzetet is kialakítottak, ennek ellenére nem szereztek gólt a kiesőhelyen álló Vác ellen.

Már a 3. percben előnyhöz juthatott volna a Dorog: egy szögletrúgást követően Németh elé került a labda, aki középről fölé lőtt, talán még a kapufát is súrolta a labda. A 15. percben Mészáros beadása után Paudits fejelt a kapu mellé. A 30. percben Bonivárt (Vác) 25 méterről, míg a 33. percben Takács (Dorog) 20 méterről végzett el pontrúgást, de mindkét csapat hálóőre hárított.

A szünet után nagyobb nyomást helyezett a Dorog a vendégekre, de nem tudták gólra váltani a helyzeteket. Kitl, Dlusztus, Takács, Vígh is próbálkozott, mindhiába, a találkozó 0:0-s eredménnyel zárult, így a Dorogi FC döntetlennel hangolt a szerdai Magyar Kupa meccsre, melyen a III. Kerület TVE gárdája ellen bizonyíthatnak.

(Forrás: dorogifc.hu)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements