Mátyás

Hídlap

Döntetlent játszott a kiesés elől menekülő Váccal a Dorogi FC

Gól nélküli döntetlennel zárult a Dorogi FC felnőtt csapatának idei első hazai tétmérkőzése. Németh Szabolcs fiai bár több ígéretes helyzetet is kialakítottak, ennek ellenére nem szereztek gólt a kiesőhelyen álló Vác ellen.

Már a 3. percben előnyhöz juthatott volna a Dorog: egy szögletrúgást követően Németh elé került a labda, aki középről fölé lőtt, talán még a kapufát is súrolta a labda. A 15. percben Mészáros beadása után Paudits fejelt a kapu mellé. A 30. percben Bonivárt (Vác) 25 méterről, míg a 33. percben Takács (Dorog) 20 méterről végzett el pontrúgást, de mindkét csapat hálóőre hárított.

A szünet után nagyobb nyomást helyezett a Dorog a vendégekre, de nem tudták gólra váltani a helyzeteket. Kitl, Dlusztus, Takács, Vígh is próbálkozott, mindhiába, a találkozó 0:0-s eredménnyel zárult, így a Dorogi FC döntetlennel hangolt a szerdai Magyar Kupa meccsre, melyen a III. Kerület TVE gárdája ellen bizonyíthatnak.

(Forrás: dorogifc.hu)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements